Фирмена презентация:
   Дейността на фирма „Климафрост” се изразява в продажба, монтаж и поддръжка на климатици, климатични и вентилационни инсталации, с цел оптимално обслужване на частни и кооперативни клиенти. Фирмата разполага с добре разработена методология за предлаганите от нея услуги, като по този начин налага собствен, ефективен стил на работа, който я отличава от конкурентите й.
Собствен магазин и сервизно-складова база:
„Климафрост” притежава собствен магазин и сервизно-складова база, като в магазина ни можете да разгледате всички модели климатици и влагоабсорбатори, с които работим. В нашата практика залагаме на марките Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Toshiba, General, Treo, Ebac, Olimpia Splendid, доказали се на световния пазар като лидер в областта на климатичните и вентилационни системи. Фирмата се стреми да поддържа разнообразие и необходимата наличност от продукти, за да осигури на своите клиенти моментален отговор в зависимост от техните изисквания. При нас ще откриете най-доброто качество на най-изгодни цени, благодарение на собствен сформиран екип от висококвалифицирани специалисти. Те притежават необходимото техническо и мобилно оборудване за качествено изпълнение на поетите задължение относно доставката, монтажа, профилактиката, гаранционното и следгаранционното обслужване на вашия климатик.


Екип от професионалисти:
  „Експедитивност, организираност, експертност и професионализъм” тези думи описват екипа на „Климафрост”, който е с доказани качества и опит. Принципите, които са водещи в нашата работа са професионализъм, креативност, отговорност, надежност. Свидетелство за нашата работа са отзивите на клиентите ни. Вярваме, че човешкият ресурс е най-ценния и значим актив на всяка фирма, който я прави различна от друга. Поради тази причина „Климафрост” създава, развива и мотивира своя екип от професионалисти, защото той е основата за успеха и. Нашите преимущества са:
- дългогодишен опит- служителите ни са с богат опит в климатизацията, отоплението и вентилацията. С дългогодишна практика в монтирането, диагностиката и сервиза на климатична техника, както и продължителна работа с клиенти;
- стремеж към качество- стремим се да предлагаме само най-висококачествените продукти. Като правенето на компромиси е немислимо;
- екип от висококвалифицирани специалисти- те са в състояние да се справят с всеки един проблем, като водещо е желанието и изискванията на клиента.
Работата ни не е водена от установени стандарти, при всеки монтаж поставяме почерка на индивидуалността. Крайният резултат от работата ни се отличава със стил, което за нас означава комбинация между идеи и технологии. Най-важното за нас е изпълнението на поставените задачи в точно уговорените срокове. Високото качество на работа, креативността и изпълнението в срок на поетите ангажименти ни гарантират едно от водещите места като фирма за климатизация и отопление. Основната ни задача е да предложим на всеки клиент консултация, технически услуги и поддръжка. Всеки един монтаж е продукт с високо качество, което не е единичен процес, а цял комплекс от услуги. Така се опитваме  да удовлетворим изискванията на нашите клиенти и работата ни да доведе до отлични резултати. Опитваме се да бъдем в крак с най-новите постижения в областта на климатизацията и да ги прилагаме в ежедневната си работа. Към всеки клиент подхождаме индивидуално, като го изслушваме, вникваме в потребностите му и му помогаме да направи най-добрия избор относно климатик или влагоуловител.

Административни данни /контакти/:
име: „Фростклима МБ” ООД;
адрес: гр. София, кв. Витоша, ул. „21-ви Век” N13, ЕИК 200197329;
адрес /магазин/: гр. София, ж.к. Дървеница, бул. „Андрей Ляпчев”N20, магазин 2;
адрес /сервизно-складова база/: гр. София, кв. Витоша, ул. „21-ви Век” N23, помещения 17 и 23;
тел.: 02 4830464; 0887 245679