ЯПОНСКИ РЕЦИКЛИРАНИ КЛИМАТИЦИ /ВТОРА УПОТРЕБА/:

 

0884 135144, 02 4830464 - отдел "Продажби и консултации"

 

0887 245679, 0897 245678 - отдел "Технически въпроси, сервиз и монтаж"Във фирмения ни магазин са изложени налични над 150 модела рециклирани японски климатика!

Посетете фирмения магазин, за да разгледате моделите и да бъдете консултирани за правилния избор на климатик!

Цената на монтажа е 180лв., в която е включен и трансформатор 100 V!

 

Защо климатик втора употреба?
  „Втора употреба” е понятие, което се подлага на съмнение от потребителя, независимо за какъв вид покупка става въпрос. Но нещата стоят малко по-различно когато става въпрос да закупите климатик втора ръка. На практика предлаганите климатици са от качествени японски марки, което Ви гарантира много по-ефективна работа, отколкото ако си купите нов климатик от нисък клас. Японските инверторни климатици са по-качествени от предлаганите на пазара техни китайски аналози. Ако все още имате съмнения дали да си купите употребяван климатик, то се замислете заслужава ли си риска да си купите нов климатик от неизвестен производител или от китайска марка със съмнително качество. Другия вариант е да си купите нова климатична система от скъпа марка, което си има и своите предимсва, като изключим високата цена /почти двойно по-висока от тази на втората употреба/.
  Предлаганите от нас рециклирани климатици са тествани технически, обстойно сервизирани, с което гарантираме, че работят безупречно /на 100%/. Като технически показатели (консумация на енергия, клас А, енергоспестяване, ниво на шум, работа при ниски външни температури, външен вид, фреон R410 и т.н.), те по нищо не отстъпват на новите климатици, предлагани на българския пазар. Освен това се продават с тригодишна гаранция (гарантираща надежността на продукта) и при възникнал проблем можете да се обърнете към фирмата, която го е монтирала.
  Преди да пристъпите към закупуване на климатичната система се запознайте с предлаганите модели на пазара, преди всичко с актуалните цени. Имайте предвид, че японските климатици втора употреба са доста икономично и ефективно решение за климатизация на вашия дом или офис. Отговарят на нужните изисквания за ефективна работа и са отличен избор за потребители с по-нисък бюджет, търсещи разумна цена. Като в същото време ще си спестите доста разходи с покупката им (за тях важат всички условия за закупуване, които са в сила и за нова техника).
  Както гласи една поговорка, „старо, но марково!”. Рециклираните климатици са с първокачествена изработка и на цената на нови, нискокачествени климатизатори, като в същото време не им отстъпват по гаранционен срок и обслужване.