Фирма „Климафрост” предлага безплатен оглед на потенциални бъдещи клиенти в удобен ден и час и за двете страни. За да Ви изготвим най-добрата и точна оферта, трябва да вникнем във всички детайли и характеристики на помещението. При самият оглед специалистите ни ще Ви посъветват какъв климатик да изберете, каква ще е най-подходящата мощност, в съответствие с квадратурата, височината, остъклението и изложението на помещението, наличие или отсъствие на изолация. Както и къде ще е най-оптималното място за монтаж на климатика. Ако предложената оферта не отговаря на изискванията Ви (по-висока крайна цена, надвишаваща бюджета Ви, предпочитана друга марка или модел климатик), то споделете с нашите консултанти, които в най-кратки срокове ще изготвят нова оферта, напълно отговаряща на изискванията Ви.

  За нас е от изключително значение, всеки клиент да получи най-доброто обслужване и най-добрият климатик, който да удовлетворява напълно нуждите му. За безплатен оглед можете да се свържете с нас на посочените контакти, за да уговорите с наш служител удобен час и ден за посещение.

* Огледът (посещението) се заплаща 40лв., които ще Ви бъдат приспаднати от стойността на климатика след извършване на монтажа.