Колонен тип климатик: 0887 245679; 0897 245678

   Ако трябва разумно /т.е. да намерите правилно съотношение между цена и качество/ да оборудвате с климатична техника офис, магазин, ресторант, заведение, дискотека, хотел, конферентна или изложбена зала, кино салон, производствено помещение и т.н., най-добрия избор е колонен тип климатик. Тъй като вътрешните тела се поставят директно на пода, не изискват монтаж на стена или таван. Самият им дизайн наподобява колона, при което идеално се вписват в интериора, дори остават незабелязани, въпреки че са с внушителни размери. Но за сметка на това са с висока производителност, в следствие на което се създава мощен въздушен поток, благодарение на който успешно се климатизират големи по площ помещения /до 120m2/.

   Колонните климатици са предпочитан вариант в случаите когато не е възможен монтаж на стандартен тип климатик /интериорът не позволява монтаж на стена или таван/ или липсват окачени тавани, или помещението е с високи тавани. Могат да се инсталират във вече построена или строяща се сграда. Благодарение на автоматичните хоризонтални ламели, въздушният поток може да се движи наляво-надясно, с което се гарантира равномерното му и ефективно разпределение до всеки ъгъл на помещението. Също така тези климатици са лесни за експлоатация, поради факта че самото им управление е монтирано отпред на вътрешното тяло. Друго предимство е лесното почистване на филтрите, което е гаранция за по-дълъг експлоатационен живот. Колонният климатик, не само ефективно охлажда/ отоплява, но и почиства въздуха и намалява влажността в климатизираното помещение. Работи в широк температурен диапазон, в режим на отопление до -150C.

  За повече информация относно доставката, монтажа, сервиза и профилактиката на колонни климатици, позвънете на посочените телефони!