Сервиз на климатици София: 0887 245679; 0897 245678; 02/483 0464

   Фирма "КЛИМАФРОСТ" осигурява пълно гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на всички видове и марки климатици!

 1. Професионални инструменти и модерна апаратура.

       
 2. Надежден ремонт.
 

       
 3. Квалифицирани сервизни техници.

14.jpg
       
 4. Доказан произход и качество на резервните части.

       
 5. Собствена сервизна и складова база.


Цени за зареждане на климатик с фреон:

- зареждане на климатик с фреон R32- 150лв.;

- зареждане на климатик с фреон R407- 150лв.;

- зареждане на климатик с фреон R410- 150лв.;

- всички други ремонтни дейности се договарят след преглед на климатика;

- повикване само за диагностика /без извършване на ремонт/- 30лв.

* зареждането на климатик с фреон включва посещение, труд и 1000g фреон /1kg фреон/.


   Фирма „Климафрост” Ви гарантира пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване на всеки закупен от нея климатик /влагоуловител/.
Какво включва гаранционната поддръжка?
Всяка климатична система след като бъде монтирана, получава тригодишна гаранция, както е упоменато в гаранционните условия. Гаранцията покрива възникнали фабрични дефекти при нормалната и работа. При възникнал проблем в рамките на гаранционния срок, то той се отстранява по най-бързия и качествен начин. Като „Климафрост” поема всички разходи свързани с отстраняването на проблема /демонтаж, транспортиране до сервиз,тестване в сервиз, резервни части, монтаж/. Гаранцията не важи в случаите когато повредата е вследствие на повишено/понижено захранващо напрежение, токови удари, природни стихии, неправилна експлоатация или опит за отсраняване на повредата от некомпетентни лица, както и при повикване на друга фирма за сервиз на климатици.  
Следгаранционна поддръжка!
„Климафрост” притежава собствена сервизна база, което гарантира извънгаранционната подръжка на всички предлагани от нея климатици /влагоабсорбатори/. Ремонтът се извършва от квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в сервизирането на климатична техника. Всеки един от сервизните ни техници притежава диплома, съответстваща на дейността му и сертификати. Резервните части използвани при ремонта на климатици и вентилационни системи са с доказан произход и качество.
Избирайки сервиза на „Климафрост”, Вие избирате коректно и професионално обслужване, осигуряващо дълъг и ефективен експлоатационен живот на вашия климатик /влагоуловител/.

 

 

       

14.jpg