Доставка на климатици: 0887 245679; 0897 245678; 02/483 0464

  Фирма „Климафрост” Ви гарантира безплатна доставка на закупен климатик. Предлагаме Ви само качествена климатична техника, марки като Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Toshiba, General,Treo, които са се доказали на международния пазар като лидер в областта на климатизацията. Всеки закупен от нас климатик се доставя абсолютно безплатно до дома Ви в деня на монтажа, след направена от Вас предварителна паръчка за доставка и монтаж в офиса ни или по телефона. Благодарение на изградените ни дългогодишни партньорски отношения с куриерска фирма Speedy, климатикът може да бъде доставен до всеки адрес на територията на страната също безплатно.

  Относно монтажът на климатизатор, се спазват всички изисквания от производителя, като висококвалифицираните ни монтажни екипи ще изберат правилното положение на вътрешното и външното тяло, като ще намерят най-късия тръбен път, ще свържат тръбите, ще вакуумират цялата климатична система, ще се тества за пропуски, ако такива липсват, климатикът се изпробва.

  „Климафрост” е динамична фирма, която предлага широка гама от продукти, гарантирайки конкурентни цени и висококачествени продукти, като осигурява доставка на климатици до всяка точка на София /чрез собствен транспорт/ както и до всяко населено място на територията на страната + гъвкави финансови условия.